19:00

Horndals IF

Referat: Avesta AIK U - Horndals IF

Avesta AIK U - Horndals IF 11-3 (5-1)

Förlorade mot ett bättre lag. Tyvärr fortfarande många enkla misstag när vi hade egen boll vilket gjorde att vi blev straffade.

Fanns ändå lite ljusglimtar, bl.a. att vi gjorde 3 mål framåt och hade även ytterligare chanser att göra mål. Trots resultatet så vek vi heller inte ner oss.

Vi tog ledningen efter 58 sekunder då Kevin Wiklund Risberg höll sig framme och norpade bollen i samband med ett försvarsmisstag. Bollen placerade han lugnt i mål och 0-1 var ett faktum.

I andra halvlek reducerade vi 2 ggr när vi var inne i en bra period. 8-2 gjorde Ossy Nylander efter framspelning i djupled av Magnus Sjöström. 2 minuter senare kom även 8-3. Målskytt denna gång blev Milad Sarwari efter att Ossy Nylander agerat framspelare.

Nu är det speluppehåll, i alla fall när det gäller matcher. Däremot håller vi igång med träningar för de som har möjlighet även över sommaren. Det börjar vi med nästa vecka (tisdagar & torsdagar). Nu vilar vi från fotboll den här veckan och laddar för lite midsommarfirande.